Wij zijn ANBI

Home arrow Nieuws arrow Help Burundi arrow Geweldige geste van Geas Energiewacht!!!
Geweldige geste van Geas Energiewacht!!!
zondag 06 april 2014

Opening Geas EnergiewachtOp woensdag 16 april aanstaande wordt het nieuwe bedrijfspand van Geas Energiewacht te Enschede officieel en feestelijk geopend.

Op de invitatie die gericht is aan de genodigden, heeft Geas vermeld dat het best denkbare cadeau een gift is voor de Stichting Help Burundi. Met dit genereuze gebaar levert Geas een structurele bijdrage aan de realisatie van ons tweede Sanitatieproject en aan betere leefomstandigheden voor vele Burundezen. 


Dit Sanitatieproject voorziet in de aanleg van een toiletgebouw met wastafels en 16 toiletten met waterspoeling. De afvoer geschiedt door middel van septic tanks. Het gebouw komt bij een school met 1000 leerlingen. Deze school staat in Muyinga, een provinciestad in Burundi, waar de Stichting Help Burundi in 2013 het prestigieuze Waterproject opende. Op dit moment zijn de hygiënische omstandigheden bij de school bedroevend en leveren die zelfs gevaar op. Door het project leren de leerlingen omgaan met hygiëne. 

De aanleg van het toiletgebouw zal plaatsvinden onder de bezielende leiding van onze projectmanager in Burundi: Ben Bos, die ook het Waterproject en het eerste Sanitatieproject op een deskundige manier realiseerde. 

Het hoeft geen betoog dat Help Burundi ontzettend dankbaar is voor dit bijzondere gebaar van Geas! De Stichting wenst Geas Energiewacht een in álle opzichten goede toekomst!

 
< Vorige   Volgende >
© 2024 Help Burundi - concrete ontwikkelingshulp voor Burundi - help Afrika, help Burundi, help ons mee