Wij zijn ANBI

Home arrow Nieuws arrow Help Burundi arrow Informatieavond van de Stichting bij ‘ZIJ AKTIEF’ wordt druk bezocht
Informatieavond van de Stichting bij ‘ZIJ AKTIEF’ wordt druk bezocht
zaterdag 30 oktober 2010

Avond Zij-actiefOp woensdag 13 oktober mocht stichting Help Burundi op uitnodiging van ‘ZIJ ACTIEF’ een informatie-avond verzorgen over Burundi. Met name het verhaal van Tory, die vertelde over zijn land en hoe het is om als vluchteling naar Nederland te komen, sprak de dames erg aan.

Een aantal dames, tevens leden van ‘ZIJ AKTIEF’, hadden op een tafel hun zelfgebreide sokken, gebreide sleutelhangers en zaktelefoonhouders uitgestald. Deze vrouwen breien al jaren sokken e.d. waarvan de opbrengst in zijn geheel ten goede komt aan de Stichting.

De sokken vonden gretig aftrek en kwam ten goede aan Burundi. Ook de opbrengst van de loterij in de pauze werd in zijn geheel aan de Stichting geschonken. De totaalopbrengst van de avond bedroeg zo'n 400 EURO.

We zijn erg blij dat we met de opgebrachte gelden weer een aantal microkredieten kunnen uitzetten, wat een aantal gezinnen in Burundi uitzicht geeft op een betere toekomst.

Hierbij willen wij de leden van ZIJ AKTIEF bedanken voor hun enthousiaste onthaal en mooie opbrengst.  Ook de dames die met een tomeloze inzet hebben gebreid, geweldig bedankt voor jullie bijdrage.

Jongens in Burundi

 
< Vorige   Volgende >
© 2023 Help Burundi - concrete ontwikkelingshulp voor Burundi - help Afrika, help Burundi, help ons mee