Wij zijn ANBI

Home arrow Nieuws arrow Help Burundi arrow Actie sokken breien reŁnie Tijs levert mooi bedrag voor Burundi op
Actie sokken breien reŁnie Tijs levert mooi bedrag voor Burundi op
woensdag 02 december 2009

Actie sokken bij Reünie TijsDisco Tijs in Lattrop hield onlangs twee reünies. DJ Ralph Horsthuis en Bas Tijscholte van de discotheek besloten er een goed doel bij te betrekken. Ralphs moeder Wilhelmien, Marietje Johannink, Sinie Oosterbroek en Thea Pierik breien sokken voor de stichting Help Burundi. Bas kocht alle sokken op en besloot ze aan het personeel uit te delen. Onlangs is de opbrengst overhandigd aan stichting Help Burundi.

Dankzij het harde werk van de breiende dames (degelijke sokken, duren zeker zeven uur om te breien) konden ze een flink bedrag overhandigen. Maar het bedrag werd hoger dan verwacht, want Ralph deed er 200 euro bij. "Voor iedere nieuwe Nederlandse klant die ik kreeg in mijn Duitse bedrijf Easy Music (www.easy-music.info), heb ik een euro weggelegd."

Uiteindelijk mocht Frank Nieuwhuis van Help Burundi een bedrag van 600 euro in ontvangst nemen. "Geweldig. 600 euro is in Burundi zeker tien keer zoveel waard. Zo kun je met dit bedrag heel wat goed werk doen. Ik ben blij verrast met deze actie, waar ik in eerste instantie niets van wist."
Voor de breiende dames waren twee dingen belangrijk: "Het moest een kleinschalig project
zijn en overzichtelijk. Het geld moet direct goed terechtkomen," aldus Marietje. "Als er nog dames zijn die met ons mee willen breien, zijn ze van harte welkom." Opgeven kan bij Wilhelmien, 0541 296240 of Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken
 
< Vorige   Volgende >
© 2023 Help Burundi - concrete ontwikkelingshulp voor Burundi - help Afrika, help Burundi, help ons mee