Wij zijn ANBI

Home arrow Nieuws arrow Help Burundi arrow Benefiet golftoernooi levert 4.000 Euro op voor waterproject Burundi
Benefiet golftoernooi levert 4.000 Euro op voor waterproject Burundi
zaterdag 28 november 2009

Donderdag 19 november jl,  is op de golfbaan van de Euregio Golfclub in Bad Bentheim het Benefiet- Golftoernooi gespeeld ten bate van ons waterproject in Burundi. De totale opbrengst bedroeg ruim €4000,-. Deze wedstrijd was georganiseerd door Irma Bos, Dinie van Schoot en Renze Petstra. Zij waren heel verheugd over dit bedrag. Er deden 61 spelers mee. Ook was er 's vonds een diner waarbij 68 mensen aanwezig waren. Iedereen had naast de kosten voor het toernooi en het diner €50.- betaald voor het goede doel.  Heel veel mensen gaven nog iets extra en er kwamen ook nog bijdragen binnen van mensen, die wel mee hadden willen spelen, maar op die dag niet konden.

Hoewel de organisatoren 3 weken lang hun hart hadden vastgehouden, omdat het aldoor heel slecht weer was, brak op die dag zelfs het zonnetje door en werd er onder voorjaarsachtige omstandigheden gespeeld bij een temperatuur van ruim 16 graden!

In het dagblad Tubantia had een aankondiging van dit toernooi gestaan en naar aanleiding van dat bericht kwamen er ook  verschillende, vaak anonieme giften binnen.  De deelnemers kwamen uit alle windstreken: leden van Golfclub Martensplek, Havelte, Driene, De Koepel, Heemstede, Sybrook, Rheine-Mesum en Bad Bentheim deden mee!

De zeer geslaagde dag werd besloten met een gezamenlijk diner, waarbij de prijswinnaars bekend gemaakt werden. Ook deze prijzen waren allemaal voor het goede doel beschikbaar gesteld.
De sponsoren waren: Geas, Bovemy, Petstra Caravaning en Ski,  Kasteel Damesmode, Parfumerie Paris, Slagerij Kosse, Bakkerij Smithuis, Supermarkt C 1000, Jopie Raven en Henk Kleyn.   

De organisatie wil namens de Stichting "Help Burundi" alle gulle gevers graag hartelijk bedanken voor hun bijdrage!

In het voorjaar wil Henk ter Braak, voorzitter van Help Burundi, op zijn homecourse het Sybrook in Enschede weer een benefiet golftoernooi organiseren. Wilt U hiervoor een uitnodiging ontvangen stuur dan Uw mailadres naar  Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken o.v.v. Benefiettoernooi Voorjaar.

 
< Vorige   Volgende >
© 2023 Help Burundi - concrete ontwikkelingshulp voor Burundi - help Afrika, help Burundi, help ons mee