Wij zijn ANBI

Home arrow Nieuws arrow Help Burundi arrow Golftoernooi voor waterproject Help Burundi
Golftoernooi voor waterproject Help Burundi
woensdag 28 oktober 2009

Golftoernooi met open inschrijving op 19 november 2009. Geef je nu op! 

In de plaats Muyinga in Burundi zitten de mensen te springen om water. De Stichting Help Burundi is daar bezig met een waterproject dat 10.000 mensen kan gaan voorzien van water. Onder leiding van Ben Bos, die het project leidt, hebben wij daar een bezoek gebracht en met eigen ogen gezien, hoe groot de nood is. Dit project kost veel geld en wij hadden jullie daarvoor om een bijdrage kunnen vragen, maar we vinden het veel leuker om een benefiet golftoernooi te plannen op  donderdag  19  november2009.


Wij spelen dan op de Euregio golfclub Bad Bentheim een 18 holes gunshot wedstrijd, start om 11 uur. Hiervoor willen wij jullie graag uitnodigen.

We vragen hiervoor een bedrag € 100,= p.p.,dit is inclusief € 50,= voor de Stichting Help Burundi, de greenfee, een lunchpakket en diner na afloop. Er zijn natuurlijk  prachtige prijzen te winnen, beschikbaar gesteld door sponsoren.

Je kunt het inschrijfformulier downloaden op www.helpburundi.nl/golf.doc. Je kunt het inschrijfformulier digitaal invullen en e-mailen naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken of bij ondergetekenden inleveren of op het inschrijfformulier in het clubhuis. Graag bij inschrijving het bedrag overmaken op rekening nummer  14.47.06.512 van Stichting Help Burundi, Ootmarsum  o.v.v. Golftoernooi.

Mocht iemand achteraf, om welke reden dan ook, toch verhinderd zijn, dan kan een vervanger je plaats innemen, en anders wordt het bedrag, met jouw goedkeuring, minus  €50.= op je rekening teruggestort. 

Wij rekenen op jullie en zullen er een gezellige dag van maken.
Stuur deze uitnodiging svp. door aan je golfvrienden, want:

          Een druppel voor ons, is een emmer voor hen.

Namens de Stichting Help Burundi,

Dinie van Schoot,  Renze Petstra en Irma Bos.

Vragen? bel Renze 0528 - 373668 of Dinie    0541 - 512392

 
< Vorige   Volgende >
© 2023 Help Burundi - concrete ontwikkelingshulp voor Burundi - help Afrika, help Burundi, help ons mee