Wij zijn ANBI

Home arrow Nieuws arrow Help Burundi arrow Vervolg op Burundi-reis
Vervolg op Burundi-reis
woensdag 21 oktober 2009

Geas geeft bijdrage van 5000 Euro aan waterproject

Bezoek waterproject september 2009Het is al weer een maand geleden dat 17 ambassadeurs naar Burundi zijn geweest om daar zelf te ervaren hoe het is om in Burundi te leven.  Er zelf naar toegaan is toch wat anders dan de verhalen aanhoren, de foto’s en films te zien, boeken hierover te lezen.

Er is een verslag gemaakt door de deelnemers. Elders op deze website is een verwijzing zodat  je het verslag nog eens kunt lezen. Schrijnende zaken zijn natuurlijk het ziekenhuis en de school hier ervaar je direct wat het is om zonder water te zitten.

De mensen die terug zijn hebben nu het idee opgevat een golfwedstrijd te organiseren waarvan de opbrengst gaat naar het waterproject.  Dus binnenkort ziet U hierover meer op deze website.

Ja er is nog veel geld nodig,  deze maand hebben we van Geas Beheer een bijdrage gekregen van 5000 euro.  Dan gaat er bij Uneto-VNi de werkgevers organisatie voor de installatiebranche het vakblad de deur uit. Dit in een oplage van 10.000 stuks waarin een interview over het waterproject.  Er worden ook 10.000 flyers ingestoken en we hebben dan ook grote verwachtingen dat hierop gereageerd zal worden.

De reis aan Burundi heeft nieuwe initiatieven en acties opgeleverd. Ook u kunt met een groep vrienden, collega's, school of familie met een bijdrage of actie het waterproject financieel ondersteunen onder het motto 'een druppel van U is een emmer voor hen'.

Wij zulen uw inititatieven graag ondersteunen. Neem hiervoor contact met ons op.

Ben Bos
Manager waterproject.
0654983457

 
< Vorige   Volgende >
© 2023 Help Burundi - concrete ontwikkelingshulp voor Burundi - help Afrika, help Burundi, help ons mee