Wij zijn ANBI

Home arrow Nieuws arrow Help Burundi arrow Voorbereidingen waterproject Muyinga lopen voorspoedig
Voorbereidingen waterproject Muyinga lopen voorspoedig
dinsdag 21 april 2009

Ben bij bron spring of the KyriamaDankzij de bijdrage en toezeggingen van een 20 tal ondernemers en individuele giften is circa een derde deel van de benodigde € 620.000,- voor het waterproject in Muyinga binnen handbereik. Daarnaast zijn er vergevorderde gesprekken met Aqua4all om de door "Help Burundi" reeds ontvangen fondsen te verdubbelen.

Help ons om het resterende bedrag te krijgen, zodat 20.000 mensen hoog in de bergen ieder elke dag 20 liter water kunnen krijgen en dat verder de scholen, het ziekenhuis en de bewoners van schoon water kunnen worden voorzien.

Dit is essentieel om de gezondheid op een redelijk peil te krijgen en deze heel arme mensen een kans te geven om zich economisch te ontwikkelen.

Giften zijn welkom op bankrekening 14.47.06.512 t.n.v. de Stichting "Help Burundi" te Ootmarsum.

Organisatorisch zijn wij inmiddels ver gevorderd met het project. Wij zijn vrijwel klaar met het uitwerken van de techniek en het projectplan. Daarnaast voeren onze mensen in Burundi (Sandrine en Thomas) gesprekken met de lokale overheid en het energiebedrijf (Regideso) over de contracten en de uitvoering. Hierna kunnen de bestekken worden geschreven en gaan wij de aanbesteding regelen.

Als we het resterende bedrag dit jaar bij elkaar krijgen dan kunnen wij hopelijk in 2010 starten met de bouw van de installaties !!!

 
< Vorige   Volgende >
© 2023 Help Burundi - concrete ontwikkelingshulp voor Burundi - help Afrika, help Burundi, help ons mee