Wij zijn ANBI

Home arrow Nieuws arrow Help Burundi arrow Ons kantoor in Bujumbura (Burundi)
Ons kantoor in Bujumbura (Burundi)
woensdag 15 april 2009

De stichting "Help Burundi" kan heel efficiënt hulp bieden dankzij  de steun van haar locale medewerkers in het kantoor in Bujumbura.        De voorzitter Henk ter Braak (midden) en de projectmanager water Ben Bos, (links boven) en de manager microfinance Bert Wubbolts (onder) hebben regelmatig mailcontact. Zij bezoeken het kantoor en de projecten diverse keren per jaar. Sandrine en Thomas zijn onze vaste plaatselijke vertegenwoordigers.

 Sandrine Sandrine Bonheur Kazena

Sandrine is onze spil (management assistente) die gestudeerd heeft aan de universiteit in Bujumbura en een graad heeft in sociale, politieke en management wetenschappen.

Haar belangrijkste taak is o.a. het voorbereiden en begeleiden van het waterproject voor Muyinga. Hiervoor heeft ze contacten met gemeenten, vrouwenassociaties, ministeries, Waterleiding bedrijf Regideso en het BDDM ontwikkelingsbureau. Ook heeft ze de voorbereiding en realisatie gedaan van de film "Evariste op zoek naar water". Deze film kunt u inmiddels zien onder het blokje video's en foto's.

Ook is Sandrine monitor van microkredieten in Burundi. Zij beoordeelt met het krediet team van de CAV (Centraal Afrika Vision) bank, de aanvragen van de ondernemers voor de microkredieten. Zij controleert of deze ook daadwerkelijk verstrekt zijn, volgt de business ontwikkeling en helpt de mensen bij het oplossen van hun problemen. Ook controleert zij de terugbetaling van de verstrekte kredieten. Tevens verzorgt en onderhoud zij contakten en de communicatie c.q. rapportage aan het bestuur van onze stichting.

Thomas Nimpagaritse

Thomas is een oud parlementslid met een universitaire graad in rechten, die parttime de stichting Help Burundi vertegenwoordigd. Hij werkt als manager bij de Nationale Televisie van Burundi.

Zijn primaire taak is het arrangeren van contacten en afspraken met locale overheden en bedrijven alsmede assistentie bij het opstellen van de contracten.

 
< Vorige   Volgende >
© 2023 Help Burundi - concrete ontwikkelingshulp voor Burundi - help Afrika, help Burundi, help ons mee