Wij zijn ANBI

Home arrow Nieuws arrow Nieuwsarchief 2007 arrow Help Burundi arrow Wie zijn wij?
Wie zijn wij?
donderdag 14 juni 2007

Het bestuur van de stichting Help Burundi wordt gevormd door:

Henk ter Braak

voorzitter

Ter Braak was ondernemer. Tijdens een reis door Centraal Afrika is bij hem de gevoelige snaar geraakt, waardoor hij heeft besloten om zich naast ander vrijwilligerswerk in te zetten voor Burundi en de stichting op te richten. 

Frank Nieuwhuis

 lid

In het dagelijks leven is Frank ondernemer in IT. Hij is gegrepen door de nood in Burundi. Zijn bedrijfskundige opleiding en ervaring zet hij graag in voor de Stichting om een bijdrage te leveren aan een betere leefsituatie voor veel mensen in Burundi. Frank heeft tevens de website ontworpen en onderhoud deze.

Henk olde Riekerink

lid
Ook hij heeft Burundi bezocht. Als voorzitter van het internationale schoenencentrum in Nieuwegein is hij, samen met Rien van Vleuten, betrokken geweest bij een zeer succesvol schoenenproject in Congo. Hij is van plan om een bestaand schoenfabriekje in Burundi verder uit te breiden, te outilleren en de mensen aldaar op te leiden, zodat men in staat is niet alleen schoeisel te maken voor eigen gebruik, maar ook en vooral voor verkoop aan derden. Klik op Projecten -> Schoen voor meer informatie.

Kay Pierik

 penningmeester

Als register accountant is deze functie hem op het lijf geschreven.

Fons Fieselier

lid en juridisch adviseur
Deze notaris in de landelijke Twentse gemeente Tubbergen zal zorgen voor de nodige juridische aspecten en alles wat daarmee samenhangt.
 

Anne-Margreet Braakman

lid
Samen met Leonie de secretariële en organisatorische kracht van de Stichting.

Leonie Siers

lid
Samen met Anne-Margreet de secretariële kracht van de Stichting.
 
© 2024 Help Burundi - concrete ontwikkelingshulp voor Burundi - help Afrika, help Burundi, help ons mee