Wij zijn ANBI

'Help Burundi' op Fullcolour Festival in Emmen
woensdag 22 augustus 2007

Stichting 'Help Burundi' heeft zich zondag 26 augustus 2007 in samenwerking met Microprojects                                        Full Colour Festival                 gepresenteerd op het Fullcolour Festival in Emmen. 

Het Fullcolor Festival is een gratis toegankelijk multicultureel evenement. Dit jaar is er gekozen voor een combinatie van twee thema’s voor het festival - 'water en de vijf zintuigen'. Deze thema’s worden op een interessante manier getoond op de zeven verschillende pleinen en de multiculturele markt.

Het thema 'Water' sluit aan bij de doelstellingen van 'Help Burundi'. In ons waterproject 'Spring of Kiryama' in Burundi zal meer dan 6 km nieuwe waterleiding, pompen en een energievoorziening er voor moeten zorgen dat water van de bron 20.000 mensen bereikt. Om dit te bereiken hebben we uw hulp nodig. Meer informatie over dit project en andere projecten lieten we zien in een film op onze stand.

 Full Colour FestivalHet  tweede thema van het Fullcolour Festival is de “vijf zintuigen”. Op het festival krijgen de bezoekers de kans de aanwezige culturen met ieder zintuig te ontdekken. Door het aanbieden van cultuurspecifiek eten en drinken worden de zintuigen proeven en ruiken aangesproken. Op ieder cultuurplein worden traditionele activiteiten gepresenteerd, zoals traditionele dans en muziek, theatervoorstellingen of presentaties van verschillende vechtsportrichtingen, met het oog op de zintuigen zien en horen.

Wij werken met Microprojects samen bij het verstrekken van Microkredieten aan startende ondernemers voor het opstarten van kleinschalige bedrijfjes in Burundi. Hierover kon u op onze stand meer informatie krijgen.

Meer informatie over het fullcolourfestival vind u op: www.fullcolourfestival.nl

 

 
< Vorige   Volgende >
© 2023 Help Burundi - concrete ontwikkelingshulp voor Burundi - help Afrika, help Burundi, help ons mee