Wij zijn ANBI

Geslaagde kerstactie Alexanderschool voor Burundi
maandag 24 december 2007

Aanbieden opbrengst kerstactie Alexanderschool voor BurundiDonderdag 20 december is na een fantastische slotavond op de Alexanderschool de kerstactie voor Burundi succesvol afgesloten. Na een musical in de kerk en een broodmaaltijd, werd de sfeervol opgezette kerstmarkt goed bezocht door kinderen en ouders. 

Op het plein voor de school was een kerstmarkt gemaakt met allerlei kraampjes waar kinderen onder andere allerlei zelfgemaakte spulletjes verkochten. De handelsgeest onder de jeugdige marktlieden zat er goed. Dat deden ze allemaal belangeloos voor de mensen in Burundi.

Aan het eind van de avond kon het enorme bedrag van € 1983,82 aan Stichting "Help Burundi' worden aangeboden. De aanwezige bestuursleden waren zichtbaar verguld met de enorme inspanning van de kinderen en het bedrag dat dit had opgeleverd.

Er waren op de kerstmarkt onder andere zelfgemaakte kerststukjes, kerstkaarten en allerlei zelf gemaakte kerstversieringen te koop. Enkele kinderen bliezen op de midwinterhoorn, wat door de bezoekers werd beloond met een gift voor Burundi. In de school vonden diverse optredens plaats. Zo verzorgde een jongensband een optreden met bekende Engelstalige kerstliedjes en was er een koortje. Ook werden allerlei door de kinderen zelf gemaakte lekkernijen aan het aanwezige publiek aangeboden.

Jongens achter kraam kerstmartk Alexanderschool voor Burundi Jongens in aktie voor Burundi

In de weken voorafgaand aan de kerstmarkt waren de kinderen al druk in de weer geweest met 'heitje voor een karweitje' voor Burundi. Ook spaargeld dat kinderen bij hun verjaardag hadden gekregen werd door de kinderen gegeven aan Burundi.

Midwinterhoorn voor Burundi

 

Band voor Burundi

 

 

 

 

 

Langs deze weg wil het bestuur van Stichting 'Help Burundi' alle kinderen, leerkrachten en ouders nogmaals hartelijk bedanken voor hun inspanningen en enorme prestatie. Het was geweldig!

Meer foto's van de kerstmarkt zijn te vinden onder het menu foto's in het album Alexanderschool.

 
< Vorige
© 2023 Help Burundi - concrete ontwikkelingshulp voor Burundi - help Afrika, help Burundi, help ons mee